Kärkimedia

32 sanomalehteä, 32 verkko- ja mobiilisivustoa sekä 19 tablettilehteä

Kärkimedia on 32 alueensa suurimman sanomalehden omistama yhtiö. Tehtävämme on myydä, markkinoida ja kehittää koko sanomalehtimediaa. Palveluksessasi on yli kolmekymmentä kärkimedialaista Tom Jungellin johdolla.

Tarinamme alkoi jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Kärkimedia syntyi mainostajien ja mediatoimistojen tarpeesta ostaa yhdestä paikasta ja kustannustehokkaasti valtakunnallinen tai alueellinen printtikampanja.

Tänään visiomme on täsmälleen sama, mutta tarjontamme on laajentunut kattamaan kaikki digitaaliset ratkaisut verkko-, mobiili-, tabletti- ja videomainontaan.

Tarjoamme myös tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja, kattavaa tutkimus- ja konsultointipalvelua, asiakaskohtaista kampanjasuunnittelua ja -ideointia, ilmoitusaineistojen varausjärjestelmän ja mainonnan mittausta.

Tompan terveiset

Tomppa kertoo miksi kovimmat kaupantekijät käyttävät Kärkimediaa.

Tavoitamme 3,6 miljoonaa suomalaista viikottain

HELSINGIN SANOMAT HUFVUDSTADSBLADET AAMULEHTI KALEVA TURUN SANOMAT KESKISUOMALAINEN SAVON SANOMAT ETELÄ-SUOMEN SANOMAT ITÄ-HÄME KARJALAINEN LAPIN KANSA SATAKUNNAN KANSA POHJALAINEN VASABLADET ILKKA KYMEN SANOMAT ETELÄ-SAIMAA KOUVOLAN SANOMAT KAINUUN SANOMAT LÄNSI-SAVO ÖSTERBOTTENS TIDNING KESKIPOHJANMAA LÄNSI-SUOMI ITÄ-SAVO KESKI-UUSIMAA SALON SEUDUN SANOMAT HÄMEEN SANOMAT IISALMEN SANOMAT UUSIMAA AAMUPOSTI LÄNSI-UUSIMAA FORSSAN LEHTI

Kärkimedian lehdet

Kanavat

  Markkina-alue

  Painetun lehden lukijamäärä (päivässä)

  Painetun lehden lukijapeitto markkina-alueella (päivässä)

  Kokonais­tavoittavuus (netto)

  Kokonaispeitto markkina-alueella

  %-jakauma

  Vain painettu

  Painettu ja digi

  Vain digi

  Lukijoiden keski-ikä
  Painettu lehti X v
  Digitaalinen lehti X v

  Tavoittaa % markkina-alueen väestöstä

  Printti

  Digi

  Alue

  Palkit näyttävät koko 12+v lukijakunnan jakauman, vertailuviiva markkina-alueen väestöjakauman
  Lähde: KMT SL ja KMT AL+total 2015 / TNS Gallup
  Kärkimedian Baari

  Kärkimedian Baari

  Kärkimedia Baari on media- ja mainostoimistoille tarkoitettu työkalu sanomalehtimediakampanjoiden suunnitteluun ja analysointiin.

  Lue lisää
  Kärkimedian Paneeli

  Kärkimedian Paneeli

  28 lehtikohtaisessa lukijapaneelissa yhteensä jopa 12 000 lukijaa kertoo, miten he ovat ottaneet vastaan sanomalehti-ilmoituksesi.

  Lue lisää
  Kärkimedian Luuppi

  Kärkimedian Luuppi

  Kärkimedia Luuppi on oma verkkomainonnan työkalumme. Se antaa näyttöjen ja klikkiprosenttien lisäksi syvällisempää tietoa verkkomainonnan toimivuudesta.

  Lue lisää
  Alueellinen ostokäyttäytymistutkimus

  Alueellinen ostokäyttäytymistutkimus

  Tutkimus vertailee toimialoittain eri markkina-alueiden kilpailutilanteita sekä selvittää alueellisia eroja mm. kuluttajien rahankäytössä ja ostopaikan valinnoissa.

  Lue lisää