Tätä on Kärkimedia – Kärkimedia
Kärkimedia

32 sanomalehteä, 32 verkko- ja mobiilisivustoa sekä 19 digilehteä

Tavoitamme 3,7 miljoonaa suomalaista viikottain

Kärkimedia on 32 alueensa suurimman sanomalehden yhdessä omistama myynti- ja markkinointiorganisaatio. Kärkimedia tarjoaa keskitetyn ja kustannustehokkaan tavan ostaa yhden tahon kautta valtakunnallinen tai osavaltakunnallinen sanomalehtimediakampanja.

Tehtävämme on myydä, markkinoida ja kehittää koko sanomalehtimediaa. Tarjoamaamme kuuluu painetun sanomalehden lisäksi digitaaliset ratkaisut, display-(desktop ja mobiili), digilehti- ja natiivimainonta.

Tarjoamme myös muita räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Kattavaa tutkimus- ja konsultointipalvelua, asiakaskohtaista kampanja-suunnittelua ja -ideointia sekä yhteismitallista mainonnan mittausta. Myös täydellisen varausjärjestelmän ilmoitusaineistolle mainostajien ja mediatoimistojen käyttöön.

Kärkimedian toimipaikka on Helsingissä Alma-talossa Alvar Aallon kadulla. Toimitusjohtajana toimii Tom Jungell.

Tunnemme paikallisesti, vaikutamme valtakunnallisesti!

Kovimmat kaupantekijät käyttävät Kärkimediaa

Nopeat kaupalliset tulokset ovat tänä päivänä jokaisen mainostajan ykköstavoite. Kampanja Kärkimediassa vauhdittaa myyntiä tehokkaasti ja se on myös konkreettisesti mitattavaa. Usein jo samana päivänä asiakas näkee tulokset myynnissään.

Kärkimedian printti- ja digimedioilla tavoitat nopeasti, helposti ja kattavasti kaikkein ostohaluisimmat suomalaiset. Kärkimediassa mainoksia ei sivuuteta. Mainonta on haluttu osa sisältöä ja sitä halutaan vastaanottaa ja seurata. Lukijoiden myönteinen suhtautuminen mainontaan luo kampanjan vaikuttavuudelle ainutlaatuiset lähtökohdat.

Sanomalehdillä on aivan omanlaisensa rooli lukijoidensa elämässä. Tilattu lehti, joko printtinä tai diginä, on osa päivittäistä rutiinia. Sen lukemiselle varataan aikaa, siihen keskitytään ja sisältöön luotetaan. Se tekee myös saavutetuista kontakteista erittäin laadukkaita.

Reitti rahan luokse

Kärkimedia tavoittaa ostohaluiset suomalaiset. Lukijakunnassa on paljon hyvätuloisia ja kulutuskykyisiä ihmisiä. Sanomalehdet ovat Suomen suurin mainosmedia.

LUOTETTU JA LUETTU UUTISMEDIA

Sanomalehdet ovat suomalaisten keskuudessa arvostetuin ja luotetuin media niin printtinä kuin diginä. Kärkimediassa viestisi tavoittaa yleisönsä otollisessa ympäristössä.

”MAINOKSIA KIITOS”

Sanomalehti on siitä harvinainen media, että mainokset ovat lukijoiden mielestä tärkeä osa sisältöä. Kärkimediassa mainontaa ei vältellä vaan sitä odotetaan.

KUN MITTARISI ON MYYNTI

Kärkimedialla saat viestisi nopeasti perille kautta valtakunnan, ja se näkyy saman tien myynnissä. Se on parasta reaaliaikaista analytiikkaa.