Oletko Kärkimedian uusi Key Account Manager? – Kärkimedia

Vahvistamme joukkojamme ja haemme kahta uutta päämäärätietoista ja tulosnälkäistä Key Account Manageria

Tehtävä sisältää aktiivista B2B-ratkaisumyyntiä nykyisille ja uusille mainostaja-asiakkaille sekä media- ja mainostoimistoille. Vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien johtamisesta, niiden kehittämisestä ja tavoitteiden toteutumisesta. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle.
Pyydämme paljon
Pääset heti tositoimiin, joten odotamme sinulta paitsi kaupallista koulutusta myös vähintään muutaman vuoden näyttöä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä ja asiakkuuksien pitkäjänteisestä hoitamisesta. Työskentelet suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti ja motivoidut asiakkaan haasteiden ratkaisemisesta. Media- ja markkinointialan tuntemus on iso etu, mutta ei välttämättömyys. Olet utelias ja avoin alan kehitykselle ja uusille ilmiöille ja se näkyy myös tekemisessäsi. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Kuuntelet asiakasta, perehdyt hänen tarpeisiinsa ja osaat tarjota juuri hänelle oikeat ratkaisut.
Annamme enemmän
Kärkimediassa saat työskennellä sekä suurimman mainosmedian että merkittävimpien mainostajien parissa. Sinulla on käytössäsi kehittyneet mediamyynnin järjestelmät sekä monipuolinen tuottamamme data ja siitä johdetut näkemykset asiakkaan mediaratkaisujen tueksi. Työ on haastavaa mutta antoisaa, sillä työn- ja onnistumisen ilon lisäksi pääset nauttimaan tuloksiisi perustuvasta ilpailukykyisestä palkasta, hyvistä henkilöstöeduista, ammattitaitoisista työkavereista ja rennosta työilmapiiristä.

Kiinnostuitko? Hae 26.3. mennessä

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 26.3. mennessä
osoitteeseen rekry@karkimedia.fi.
Lisätietoja tehtävästä antavat
myyntijohtaja Veli-Matti Laitinen, puh. 040 503 4296, 11.3. klo 14-17 ja 13.3. klo 8-10
sekä toimitusjohtaja Tom Jungell, puh. 050 549 8180, 12.3. klo 8-10 ja 18.3. klo 14-16