Printti

Kärkimedian Määräpäivässä voit julkaista ilmoituksesi juuri tiettynä päivänä valitsemissasi lehdissä, valitsemassasi osiossa ja haluamassasi koossa.

Määräpäivä sopii kampanjallesi silloin, kun ilmoituksen julkaisuajankohdalla on merkitystä ja/tai haluat muokata viestin sisällön tietyn päivän mukaan (esim. äitienpäivä, ystävänpäivä, ketjun oma tarjouspäivä). Se on oikea valinta myös silloin, kun haluat hyödyntää erikoisratkaisuja.

Voit varioida ilmoitusaineistoa lehtikohtaisesti niin, että puolet ilmoituksesta on samaa valtakunnallista kampanjaa. Ruotsinkielisiin lehtiin saat ilmaisen käännöspalvelun.

Määräpäivätuotteita ovat Määräpäivä, Ruoka Suomi, Terveys Suomi sekä Tehotorstai.

 1. Valitse julkaisupäivä.
 2. Valitse 3–32 lehteä.
 3. Hinnoittelu moduuleittain. Broadsheet-lehdissä ja 6-palstaisissa tabloid-lehdissä sinulla on mahdollisuus räätälöidä ilmoituskoko vapaina moduuleina. 5-palstaisiin lehtiin on tarjolla enemmän moduuleja.
 4. Sijoitus tekstissä tai vapaasti valittava kohdennus lehtien sisältöosioihin. Voit valita seuraavista osioista veloituksetta: Talous, Urheilu, Kulttuuri, Ulkomaat, Matkailu ja luokitellut osastot. Kotimaa-osiolla on oma indeksi. Poikkeuksena Helsingin Sanomat, jolle käytetään erillisiä sijoitusindeksejä. Määräpaikkoja on rajoitettu määrä.

Määräpäivätuotteen hintaesimerkkejä

Mitat
Bruttohinta

Ruoka Suomi

Sanomalehden lukijat etsivät arkea piristäviä ruokaideoita, reseptejä ja viinisuosituksia sanomalehdestä. Kärkimedian Ruoka Suomi -tuotteella tavoitat koko valtakunnan kotikokit tai kohdistat viestisi tärkeimmille paikkakunnille.

Ilmoituksesi julkaistaan lehden ruokasivulla torstaisin (huomioi poikkeukset julkaisupäivissä). Valittavissasi on 3-27 lehteä.

Kohdista kampanjasi Ruoka Suomeen, kun

 • haluat tavoittaa ruuanlaitosta kiinnostuneet koko valtakunnassa tai  kampanjasi tärkeimmillä paikkakunnilla.
 • haluat helpottaa kotikokkien arkea uusimmilla resepteillä tai viinivinkeillä.
 • haluat mainoksesi relevantin sisällön yhteyteen.

Poikkeukset julkaisupäivissä

Julkaisupäivä Poikkeukset
Maanantai Länsi-Suomi
Tiistai Uusimaa, Itä-Savo, Länsi-Savo
Keskiviikko Salon Seudun Sanomat
Perjantai Iisalmen Sanomat

Terveys Suomi

Kärkimedian Terveys Suomi -tuotteella tavoitat tehokkaasti relevantit, terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneet suomalaiset. Terveyssivut ovat sopiva ilmoitusympäristö viestillesi, kun haluat kertoa kuluttajille esimerkiksi ajankohtaisista hyvinvoinnin tuotteista, ilmiöistä, trendeistä ja puheenaiheista kiinnostavien artikkelisisältöjen yhteydessä.

Ilmoituksesi julkaistaan lehden terveyssivulla torstaisin (huomoi poikkeukset julkaisupäivissä). Valittavissasi on 3-23 lehteä.

Kohdista viestisi Terveys Suomeen, kun

 • haluat tavoittaa hyvinvoinnista ja terveydestä kiinnostuneet lukijat koko valtakunnassa tai kampanjasi tärkeimmillä paikkakunnilla.
 • haluat tuoda vinkkejä kuluttajille oman hyvinvoinnin ylläpitoon ja parantamiseen
 • haluat mainoksesi relevantin sisällön yhteyteen.

Poikkeukset julkaisupäivissä

Julkaisupäivä Poikkeukset
Maanantai Satakunnan Kansa
Tiistai Aamulehti, Ilkka, Kainuun Sanomat, Kaleva, Karjalainen, Keskipohjanmaa, Keskisuomalainen, Lapin Kansa, Pohjalainen, Savon Sanomat, Turun Sanomat

Tehotorstai

Osta ilmoitus Aamulehden, Helsingin Sanomien, Kalevan, Satakunnan Kansan ja/tai Turun Sanomien kantalehteen ja sen jälkeen lisää peittoa Tehotorstain lisälehdellä!

Lisälehdet jaetaan varhaisjakelussa lehden levikkialueen talouksiin, jotka eivät tilaa lehteä.

Tehotorstaille on valittavissa 1-6 lehteä. Varaus lisälehtiin vaatii aina samanaikaisen varauksen kantalehteen.

Tehotorstain lisäpeittolehdet

 • Moro (Aamulehti)
 • Helsingin Sanomat + Metro
 • HS Metro (Helsingin Sanomat)
 • Kale (Kaleva)
 • Porilaine (Satakunnan Kansa)
 • TS Kaupunki (Turun Sanomat)