Printti

Kärkimedian Määräpäivässä voit julkaista ilmoituksesi juuri tiettynä päivänä valitsemissasi lehdissä, valitsemassasi osiossa ja haluamassasi koossa. Voit varioida ilmoitusaineistoa lehtikohtaisesti niin, että puolet ilmoituksesta on samaa valtakunnallista kampanjaa. Ruotsinkielisiin lehtiin saat ilmaisen käännöspalvelun.

  1. Valitse julkaisupäivä.
  2. Valitse 3–32 lehteä.
  3. Hinnoittelu moduuleittain. Broadsheet-lehdissä ja 6-palstaisissa tabloid-lehdissä sinulla on mahdollisuus räätälöidä ilmoituskoko vapaina moduuleina. 5-palstaisiin lehtiin on tarjolla enemmän moduuleja.
  4. Sijoitus tekstissä tai vapaasti valittava kohdennus lehtien sisältöosioihin. Voit valita seuraavista osioista veloituksetta: Talous, Urheilu, Kulttuuri, Ulkomaat, Matkailu ja luokitellut osastot. Kotimaa-osiolla on oma indeksi. Poikkeuksena Helsingin Sanomat, jolle käytetään erillisiä sijoitusindeksejä. Määräpaikkoja on rajoitettu määrä.

Määräpäivätuotteen hintaesimerkkejä

Mitat
Bruttohinta

Ruoka Suomi

Sanomalehden lukijat etsivät arkea piristäviä ruokaideoita, reseptejä ja viinisuosituksia sanomalehdestä. Kärkimedian Ruoka Suomi -tuotteella tavoitat koko valtakunnan kotikokit tai kohdistat viestisi tärkeimmille paikkakunnille. Ilmoituksesi julkaistaan lehden ruokasivulla torstaisin (huomioi poikkeukset julkaisupäivissä). Valittavissa 3-27 lehteä.

Kohdista kampanjasi Ruoka Suomeen, kun

  • haluat tavoittaa ruuanlaitosta kiinnostuneet koko valtakunnassa tai  kampanjasi tärkeimmillä paikkakunnilla.
  • haluat helpottaa kotikokkien arkea uusimmilla resepteillä tai viinivinkeillä.
  • haluat mainoksesi relevantin sisällön yhteyteen.

Poikkeukset julkaisupäivissä

Julkaisupäivä Poikkeukset
Maanantai Länsi-Suomi
Tiistai Uusimaa, Itä-Savo, Länsi-Savo
Keskiviikko Salon Seudun Sanomat
Perjantai Iisalmen Sanomat