Video

Instream-videomainonta näkyy Kärkimedia-videoverkoston uutis- ja muiden sisältövideoiden yhteydessä esitettävinä preroll-videoina.

Preroll-mainosta näytetään ennen varsinaista videosisältöä, ja se käynnistyy automaattisesti, kun käyttäjä käynnistää valitsemansa sisältövideon.

Varsinaisen videosisällön edessä esitettävä spotti huomataan varmasti, sillä ennen sisältöä esitetään vain yksi mainos eikä käyttäjällä ole mahdollisuutta sulkea mainosta.

  1. Kampanja-aika minimissään 1 viikko.
  2. Mainosta ajetaan läpi videoverkoston* vapaan inventaarin mukaan ennen varsinaista sisältövideota.
  3. Mainosmuotona preroll-mainos.
  4. Spotin suosituspituus enintään 30 sekuntia.
  5. Mahdollisuus näyttää useampaa spottia kampanjan aikana.
  6. Ei kohdennusmahdollisuuksia.
  7. Aikapohjainen hinnoittelu (€/vk).
  8. Sivustokohtainen loppuraportti kampanjan päättymisen jälkeen.

* Instream-videoverkostossa mukana olevat mediat:
aamulehti.fi, aamuposti.fi, ess.fi, hbl.fi, hs.fi, hameensanomat.fi, iisalmensanomat.fi, ilkka.fi, itahame.fi, ita-savo.fi, kainuunsanomat.fi, kaleva.fi, karjalainen.fi, kp24.fi, ksml.fi, keski-uusimaa.fi, lapinkansa.fi, lansi-savo.fi, lansi-uusimaa.fi, pohjalainen.fi, sss.fi, satakunnankansa.fi, savonsanomat.fi, ts.fi, uusimaa.fi, vasabladet.fi ja ot.fi

Overlay-mainonta

Voit myös ostaa sisältövideoiden päälle tulevan overlayn eli bannerimainoksen.

Overlay ilmestyy videon päälle noin 5 sekunnin kuluttua aloituksesta ja poistuu noin 15 sekunnin kohdalla, jollei käyttäjä sulje sitä.

Overlay onnistuu koko instream-videoverkostossa, poikkeuksena Helsingin Sanomat, Vasabladet ja Österbottens tidning, joissa se ei ole mahdollinen.