Printti

Suuri tavoittavuus jo päivässä

Kärkimedian sanomalehdillä tavoitat yli 2,1 miljoonaa suomalaista päivässä

Kärkimedian sanomalehdet tavoittavat suomalaiset sekä valtakunnallisesti että paikallisesti parhaiten – niin pääkaupunkiseudulla kuin maakunnissakin.

Kärkimedian sanomalehdet on nopea ja vaikuttava tapa saada viesti perille vaikka jo seuraavana päivänä koko valtakuntaan tai valituille alueille. Kun mainostajalla on sanottavaa ja kohderyhmä halutaan tavoittaa tehokkaasti, on Kärkimedia paras ratkaisu.

Sanomalehtimainontaan suhtaudutaan myönteisesti

Suomalaiset suhtautuvat sanomalehtimainontaan myönteisesti. Mainonta sanomalehdissä ei häiritse. Näin myös mainostajan viesti kohdataan otollisessa ympäristössä. Koska mainontaa sanomalehdissä halutaan vastaanottaa ja seurata, se myös huomataan hyvin.

Sanomalehtimedia on myös tehokas kaupantekijä. Mainonta sanomalehdessä saa ihmiset liikkeelle ja aktivoi tekemään ostopäätöksiä. Yli 60% kokee saavansa sanomalehdestä ideoita ostopäätöksiin.

Voit valita kampanjasi tavoitteita vastaavan printtituotteen laajasta tarjoamastamme. Tavoita vaikka koko Suomi yhden tietyn päivän aikana tai jaksota kampanjaasi ja vaikuta eri puolella Suomea eri ajankohtina.