Kärkimedia on Vuoden Huippujen pääyhteistyökumppani

Uusi Vuoden Huiput -festivaali juhlii luovuutta

7.3.2017 Clarion-hotellissa järjestettävä Vuoden Huiput -festivaali tuo Jätkäsaareen inspiroivan joukon suomalaisia ja kansainvälisiä luovia suunnittelijoita. Vuoden Huiput pääyhteistyökumppani on Kärkimedia.

Maaliskuussa herätellään luovuutta: ensimmäistä kertaa järjestettävä Vuoden Huiput -festivaali kokoaa yhteen suomalaisia ja kansainvälisiä luovan suunnittelun suunnannäyttäjiä. Päivän aikana voi kuulla tasokkaita keynote-puheenvuoroja ja keskusteluja, tehdä itse ja osallistua luoviin laboratorioihin. Festivaaleilla julkistetaan Vuoden Huiput -kilpailun shortlista, jonka valintaa tuomarit avaavat keskusteluissa.

Varmistuneita esiintyjiä ovat mm. ruotsalaiset Snask ja Teenage Engineering. Snask kuvailee itseään graafisen suunnittelun toimistoksi, mutta myös bändiksi, kustantamoksi, panimoksi jne. Snaskin Väg-yhtye esiintyy festivaalin jatkoilla. Tapahtuman liput ja lisätiedot löytyvät osoitteesta: festival.vuodenhuiput.fi

Kilpailu jatkaa kasvuaan

Vuoden Huiput -kilpailuun lähetettiin määräaikaan mennessä 909 kilpailutyötä. Määrä on kasvanut viime vuodesta 59:llä. Kilpailutyöt jakautuivat melko tasaisesti eri sarjojen välillä. Sarjajakoa oli uudistettu tänä vuonna. Eniten kilpailutöitä keräsi viime vuosien tapaan Liikkuva kuva (133 kpl).

Kärkimedia pääyhteistyökumppaniksi

Luovan suunnittelun Vuoden Huiput -kilpailu etsii parasta suomalaista markkinointiviestintää ja muotoilua. Kärkimedia on mukana koko Vuoden Huiput -tapahtumassa. Kärkimedian brändijohtaja Kati Mélart on innoissaan Vuoden Huiput -yhteistyön aloittamisesta etenkin nyt kun tapahtuma uudistuu ja kehittyy.

”Gaalan lisäksi tänä vuonna ensimmäistä kertaa pidettävä festivaali tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kokoontua innostavan sisällön äärelle verkostoitumaan ja jakamaan ajatuksia. Kärkimedia järjestää Vuoden Huiput -gaalan etkot – nekin pidetään nyt ensimmäistä kertaa”, kertoo Mélart.

 

Lisätiedot:

Grafia: Tuottaja Moona Tikka, moona.tikka@grafia.fi, 050-358 8786

Viestintäpäällikkö Katja Ojala, katja.ojala@grafia.fi, 040-8473875

Kärkimedia:  

Brändijohtaja Kati Mélart, kati.melart@karkimedia.fi, 050 341 3092