Kärkimedian toimitusjohtaja vaihtuu

Kärkimedia Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2015 toiminut Tom Jungell jättää yhtiön heinäkuun lopussa.

Kärkimedian uuden toimitusjohtajan rekrytointi on hyvässä vauhdissa.

”Haluan kiittää Tomppaa koko hallituksen ja omistajalehtien puolesta hänen merkittävästä panostuksesta Kärkimedian ja kotimaisen sanomalehtimedian hyväksi. Samalla totean, että Kärkimedia on vakavarainen ja hyvässä kunnossa oleva yhtiö, työ asiakkaiden, mediatoimistojen sekä osakaslehtien kanssa jatkuu saumattomasti Kärkimedian osaavan tiimin taholta ja arviolta elokuun alusta uuden toimitusjohtajan vedolla”, toteaa Kärkimedian hallituksen puheenjohtaja Sanoman Tuomas Airisto

Tom Jungell siirtyy 1. elokuuta Digita Oy:n broadcast-liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi.

”Hienot kahdeksan vuotta tuli täyteen Kärkimedian loistavan ja ammattitaitoisen jengin kanssa. Olen nauttinut joka aamu, kun olen tullut toimistolle. Kiitollisena menneistä vuosista toivotan Kärkkärille menestystä. Innolla hyppään uuteen ja odotan innolla digitalaisiin osaajiin tutustumista”, Jungell sanoo.

Samaan aikaan myös Kärkimedian myyntijohtaja Sami Smolander jättää yhtiön heinäkuun aikana. Smolander siirtyy mediakonserni Keskisuomalaisen Etelä-Suomen aluemyyntijohtajaksi.

Kärkimedian tuleva toimitusjohtaja hoitaa jatkossa myös myyntijohtajan tehtävät.

 

Lisätietoja:

Tuomas Airisto p. 040 566 1331 tuomas.airisto@sanoma.com

Tom Jungell p. 050 549 8180 tom.jungell@karkimedia.fi

Kärkimedia on 34 alueensa suurimman sanomalehden yhdessä omistama myynti- ja markkinointiorganisaatio. Kärkimedian tehtävä on myydä, markkinoida ja kehittää koko sanomalehtimediaa. Kärkimedia tavoittaa suomalaiset tehokkaasti. Jopa 3,7 miljoonaa suomalaista lukee Kärkimedian sanomalehtiä joko painettuna tai digitaalisesti viikoittain.