Kärkimedian viikkotavoittavuus kasvaa 3,7 miljoonaan

Valtakunnan toiseksi luetuin tilattu sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus on olennainen lisä sekä täydentämään että rikastamaan Kärkimedian valikoimaa.

Maaseudun Tulevaisuuden painetun lehden lukijamäärä on 284 300 päivässä. Broadsheet kokoinen lehti ilmestyy kolme kertaa viikossa. Digitavoittavuus viikossa 322 800.

Viime vuonna uudistuneet verkkosivut ovat aina ajan tasalla ja tuovat näkökulmaa paitsi uutisiin ja talousasioihin, myös maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin.

Maaseudun Tulevaisuus täydentää tehokkaasti Kärkimediapaketin peittoa!

1.4. alkaen Kärkimediapaketin painetun lehden päivätavoittavuus on 2,1 miljoonaa, digitavoittavuus viikossa 2,5 miljoonaa ja viikkotavoittavuus (painettu+digi) 3,7 miljoonaa. Maaseudun Tulevaisuuden lukijakunta on pääosin suurten keskusten ulkopuolella, kun taas Kärkimedian lehdet ovat vahvimpia omien alueidensa keskuksissa. Maaseudun Tulevaisuus täydentää näin tehokkaasti Kärkimediapaketin peittoa.

Sanomalehtiä luetaan Suomessa laajasti kaikissa väestöryhmissä, eikä Maaseudun Tulevaisuus tee tässä poikkeusta. Tietyt ryhmät korostuvat Maaseudun Tulevaisuuden lukijoissa, kuten maaseutuyrittäjät sekä muiden alojen yrittäjät ja metsänomistajat. Lisäksi miesten osuus lukijoissa on merkittävä sekä 25-44 vuotiaiden osuus digin puolella.

Maaseudun Tulevaisuus on vahva brändi ja istuu erinomaisesti Kärkimedian alueiden ykköslehtien joukkoon.