Uusia mahdollisuuksia sisältömarkkinoinnin avulla

sisältömarkkinointi

Kärkimedian sisältömarkkinoinnin verkosto on täysin uusi ratkaisu mainostajan viestinnän tarpeisiin. Verkostomme kautta kerrot ostovoimaisille kuluttajille tarkemmin yrityksesi palveluista tai tuotteista, jaat hyödyllisiä vinkkejä tai tuot muulla tavoin lisäarvoa kuluttajille.

Uutissivustojemme kautta saat median keinoin hyville sisällöillesi rutkasti lisää kiinnostuneita silmäpareja. Sivustoillamme on mahdollista nostaa omia hyviä sisältöjäsi niille paikoille, joissa on perinteisesti totuttu näkemään journalistista sisältöä. Tämä on parhaimmillaan hyvä tapa syventää viestiä asiakkaan suuntaan ja erottautua kilpailijoista. Keinot rikastuttaa artikkelin sisältöä ovat moninaiset: tekstin, kuvien ja videosisällön lisäksi voi käyttää interaktiivisia elementtejä kuten testejä, karttoja tai lomakkeita.

Sisältömarkkinoinnin verkostossamme on mukana 29 mediaa, jotka kaikki ovat oman alueensa kuluttajille luotettava tiedonlähde ja sen vuoksi oivallinen kanava tuoda esiin omaa asiantuntijuuttasi. Natiivimainos näkyy sivustojen etusivulla uutisvirran keskellä, jota klikkaamalla lukija ohjautuu mainostajan oman artikkelin pariin sivustolla.

Kysy lisää myynnistämme!