Uusi puheenjohtaja Kärkimedian hallitukseen

Lassi Välimäki johtamaan Kärkimedian hallitusta

Kärkimedian hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Alma Regions -liiketoiminta-alueen myyntijohtaja Lassi Välimäki. Hän on Kärkimedian 21-vuotisen historian aikana kolmas hallituksen puheenjohtaja ja seuraa tehtävässä Jukka Haapalaista ja Pekka Soinia.

“Hienoa ottaa hallituksen vetovastuu, kun tietää, miten pitkäjänteisesti näitä tehtäviä on hoidettu. Kärkimedialla on vähintään sama merkitys tulevaisuudessa kuin sillä on ollut perustettaessa. Kaikilla omistajalehdillä on vahva yhteinen tahto kehittää Kärkimediaa edelleen vahvana myynti- ja markkinointiorganisaationa. Helppoa yhdestä luukusta ostamista toivovat myös asiakkaamme”, sanoo Välimäki.

Kaikesta media-alan myllerryksestä huolimatta Kärkimedialla menee hyvin.

“Kärkimedian alkuvuosi on mennyt hyvin ja loppuvuosikin näyttää lupaavalta. Olemme onnistuneet saamaan paluumuuttajia takaisin ja kasvun vuosi näkyy myös uusien asiakkaiden määrässä. Erityisesti uudet toimijat ovat oivaltaneet vahvoissa lanseerauksissa sanomalehden ja Kärkimedian digin roolin yhdessä myynnin kasvattajana. Olemme pystyneet vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin joustavilla ja monipuolisilla tuotteillamme ja voin vakuuttaa, että niitä on tulossa vastaisuudessakin lisää.”

Kärkimedian toimitusjohtaja Tom Jungell vahvistaa Välimäen näkemyksen myynnin vahvasta kehityksestä.

“Kärkimedia panostaa edelleen lupauksensa Kovimmat kaupantekijät käyttävät Kärkimediaa lunastukseen. Tarjontamme ydin on jatkossakin myynnin generoiminen yhdessä brändin rakentamisen kanssa.  Yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa asiakkaamme löytävät tuloksellisimmat ratkaisut markkinointitarpeisiinsa”, vakuuttaa Jungell.

 

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Lassi Välimäki, puhelin 040 514 9778

Toimitusjohtaja Tom Jungell, puhelin 050 549 8180