Uusi sanomalehti Kärkimediaan: Åbo Underrättelser!

Viides ruotsinkielinen sanomalehti Åbo Underrättelser liittyy Kärkimediaan 1.10.2022 alkaen. Åbo Underrättelser on erinomainen lisäys Kärkimedia-pakettiin Varsinais-Suomen ruotsin- ja kaksikielisen väestön tavoittamiseksi.

ÅU on laajentanut toimintaansa myös Uudellemaalle Raaseporiin ja Hankoon. Lehden toimipaikat sijaitsevat Turussa, Paraisilla, Kemiönsaaressa sekä Länsi-Uudellamaalla. Åbo Underrättelserin painettu sanomalehti ilmestyy viisi kertaa viikossa, tiistaista lauantaihin. ÅU:n uutissivustolla julkaistaan tuoreita uutisia vuoden jokaisena päivänä.

ÅU:n lukijakunnassa äidinkielenä ruotsia puhuvia on noin 80 %, suomenkielisiä sekä kaksikielisiä noin 20%.

Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä Kärkimedian kanssa! Meillä on tarjota mainostajille uusi kohderyhmä. Suomen vanhin sanomalehti Åbo Underrättelser tavoittaa nimittäin kohderyhmän, joita muiden voi olla vaikea tavoittaa: ruotsin- ja kaksikieliset kotitaloudet Turun seudulla. Olemme panostaneet jo pitkään laadukkaan uutissisällön tuottamiseen. Myös paikallisen uutisoinnin merkitys on lukijoillemme tärkeää” kertoo Åbo Underrättelserin myyntijohtaja Anne-Maarit Itänen.

23.9. julkaisemme viralliset KMT 2022 medioidemme tavoittavuusluvut!

  • Levikkialueet: Varsinais-Suomi.
  • Pääalueeet: Turku, Parainen, Kemiönsaari, Raasepori, Hanko.
  • Mediat: Printti, digi ja digilehti
  • Printin ilmestymispäivät: tiistai- lauantai.

Ole yhteydessä Kärkimedian myyntiin, kerromme mielellämme lisää!

Yhteystiedot