Tätä on Kärkimedia

Kärkimedia on markkina-alueidensa suurimpien sanomalehtien yhdessä omistama myynti- ja markkinointiorganisaatio. Kärkimedian tehtävä on myydä, markkinoida ja kehittää koko sanomalehtimediaa.

Tarjoamme asiakkaalle keskitetyn ja kustannustehokkaan tavan ostaa yhden tahon kautta valtakunnallinen tai osavaltakunnallinen sanomalehtimediakampanja. Kauttamme voit ostaa printti-ilmoituksia sekä display-, digilehti- ja natiivimainontaa kaikkiin 34 sanomalehteemme.

Lisäksi  tarjoamme myös muita räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, kuten kattavaa tutkimus- ja konsultointipalvelua, asiakaskohtaista kampanja-suunnittelua ja -ideointia sekä yhteismitallista mainonnan mittausta. Me tarjoamme myös täydellisen varausjärjestelmän ilmoitusaineistolle mainostajien ja mediatoimistojen käyttöön.

Tunnemme paikallisesti, vaikutamme valtakunnallisesti!

2,8 miljoonaa suomalaista lukee Kärkimedian sanomalehtiä joko painettuna tai digitaalisesti päivittäin.  Tavoitamme kuluttajat  valtakunnallisesti sekä paikallisesti parhaiten – niin pääkaupunkiseudulla kuin maakunnissakin.

Paikallisuus on yksi Kärkimedian sanomalehtien tärkeimmistä vahvuuksista. Oman paikkakunnan sanomalehti on lukijoilleen ainutlaatuisen tärkeä ja läheinen.

  • Se kertoo luotettavasti oman paikkakunnan ja valtakunnan tärkeimmät puheenaiheet ja uutiset.
  • Se on tuttuutta ja yhteisöllisyyttä. Tuttuja mainostajia, ajankohtaisia ihmisiä ja uutisia.
  • Digikanavien myötä sanomalehden ja lukijan suhteesta on tullut vielä osallistavampaa ja vuorovaikutteisempaa.

Helppoa mainostajalle

Kärkimedian kautta saat kaikki mediat ja kaikki kanavat helposti yhdestä paikasta:

  • Varaukset, aineistot, raportointi ja laskutus yhden yhteyshenkilön kautta 31 mediaan.
  • Mahdollisuus ostaa valtakunnallinen tai osavaltakunnallinen kampanja kaikkiin kanaviin.
  • Keskittäminen tuo säästöä ja kustannustehokkuutta.
  • Tutkimuspalveluilla saat kattavaa lisätietoa mm. kampanjasi toimivuudesta sekä suomalaisten ostokäyttäytymisestä eri toimialoilla.

Kerron mielelläni lisää

Sami Smolander

Myyntijohtaja
040 068 5532