Tätä on Kärkimedia

Kärkimedia on markkina-alueidensa suurimpien sanomalehtien yhdessä omistama myynti- ja markkinointiorganisaatio. Kärkimedian tehtävä on myydä, markkinoida ja kehittää koko sanomalehtimediaa.

Tarjoamme asiakkaalle keskitetyn ja kustannustehokkaan tavan ostaa yhden tahon kautta valtakunnallinen tai osavaltakunnallinen sanomalehtimediakampanja. Kauttamme voit ostaa printti-ilmoituksia sekä display-, digilehti- ja natiivimainontaa kaikkiin 32 sanomalehteemme.

Lisäksi  tarjoamme myös muita räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin, kuten kattavaa tutkimus- ja konsultointipalvelua, asiakaskohtaista kampanja-suunnittelua ja -ideointia sekä yhteismitallista mainonnan mittausta. Me tarjoamme myös täydellisen varausjärjestelmän ilmoitusaineistolle mainostajien ja mediatoimistojen käyttöön.

Tunnemme paikallisesti, vaikutamme valtakunnallisesti!

3 miljoonaa suomalaista lukee Kärkimedian sanomalehtiä joko painettuna tai digitaalisesti päivittäin.  Tavoitamme kuluttajat  valtakunnallisesti sekä paikallisesti parhaiten – niin pääkaupunkiseudulla kuin maakunnissakin.

Paikallisuus on yksi Kärkimedian sanomalehtien tärkeimmistä vahvuuksista. Oman paikkakunnan sanomalehti on lukijoilleen ainutlaatuisen tärkeä ja läheinen.

  • Se kertoo luotettavasti oman paikkakunnan ja valtakunnan tärkeimmät puheenaiheet ja uutiset.
  • Se on tuttuutta ja yhteisöllisyyttä. Tuttuja mainostajia, ajankohtaisia ihmisiä ja uutisia.
  • Digikanavien myötä sanomalehden ja lukijan suhteesta on tullut vielä osallistavampaa ja vuorovaikutteisempaa.

Helppoa mainostajalle

Kärkimedian kautta saat kaikki mediat ja kaikki kanavat helposti yhdestä paikasta:

  • Varaukset, aineistot, raportointi ja laskutus yhden yhteyshenkilön kautta 32 mediaan.
  • Mahdollisuus ostaa valtakunnallinen tai osavaltakunnallinen kampanja kaikkiin kanaviin.
  • Keskittäminen tuo säästöä ja kustannustehokkuutta.
  • Tutkimuspalveluilla saat kattavaa lisätietoa mm. kampanjasi toimivuudesta sekä suomalaisten ostokäyttäytymisestä eri toimialoilla.