Printtimainonnan tutkimukset

Printtimainonnan vaikuttavuus – tutkimus kertoo, miten lukijat ovat ottaneet vastaan sanomalehtimainoksen. Kärkimedia-yhteisö koostuu 22 lehtikohtaisesta lukijayhteisöstä, joissa on mukana 10 000 lukijaa. Kärkimedia tutkii vuosittain noin 80 mainosta eri toimialoilta. Yhdessä tutkimuksessa on mukana vastaajia 5-10 lukijayhteisöstä. Tutkimuksissa kysytään sanomalehtien lukijoiden näkemyksiä mainonnan sisällöstä ja luovasta toteutuksesta.

Tutkimustulosten avulla löydetään ne mainonnan elementit, joilla rakennetaan brändiä tai saadaan aikaan toimintaa. Näin mainontaa voidaan ohjata vastaamaan kuluttajan ja mainostajan tarpeita entistä paremmin. Joka kuukausi nostamme esille kuukauden huomatuimman, parhaiten myönteistä mielikuvaa vahvistaneen ja aktivoivimman mainoksen.

Kärkimedia-yhteisöä voidaan hyödyntää myös mainonnan esitestaamiseen tai muiden asiakaskohtaisesti räätälöityjen tutkimusten toteuttamiseen.

Meiltä löytyy vankkaa näkemystä sanomalehtimainonnan toimivuudesta eri toimialoilta, eri mainoskokojen suhteen, kuvalla tai tekstillä, oli kyse sitten brändi- tai tuotemainonnasta tai yhteiskunnallisesta viestinnästä.

Haluatko sinä tietää, miten kampanjasi toimii?

Kerron mielelläni lisää

Miia Holm

Insight Strategist
041 540 5664