Kärkimedian hallitukselle uusi puheenjohtaja

Sanoma Media Finlandin kaupallinen johtaja Tuomas Airisto on valittu Kärkimedian hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi 27.5.2020 alkaen. Hän seuraa tehtävässä Hans Ediniä.

”Kärkimedia on ollut jo 25 vuotta merkittävässä roolissa tarjoamalla markkinoijille valtakunnallisen yleisön turvallisissa mediaympäristöissä. Ja on edelleen ja myös juuri nyt, kun Suomi on avautumassa toivottavasti koronakriisin huipun jälkeiseen elämään. Markkinoijat voivat Kärkimedian avulla nopeasti tavoittaa 3,8 miljoonaa suomalaista niiden uutismedioiden parissa, joita he mieluiten seuraavat.Mediamarkkinan yhä muuttuessa Kärkimedian merkitys myös kotimaiselle uutismedialle on hyvin keskeinen. Yhtiössä on ammattimainen henkilöstö ja sen hallituksessa valtava kokemus kotimaisesta mediamarkkinasta, ja on hienoa päästä yhdessä työskentelemään haastavienkin aikojen yli”, sanoo Tuomas Airisto.

Kärkimedian toimitusjohtaja Tom Jungell vahvistaa Airiston näkemyksen turvallisesta ja luotettavasta mediaympäristöstä jonka Kärkimedia lehtien kautta tavoittaa.

”Kärkimedia panostaa edelleen lupauksensa Kovimmat kaupantekijät käyttävät Kärkimediaa lunastukseen. Tarjontamme ydin on jatkossakin myynnin generoiminen yhdessä vahvan brändin rakentamisen kanssa. Yhdessä osaavien ammattilaistemme kanssa löytyvät tuloksellisimmat ratkaisut markkinointitarpeisiin kohderyhmissä jotka ovat ostovoimaisia, tiedonhaluisia ja aktiiveja”, vakuuttaa Jungell.

 

Kärkimedia on 31 alueensa suurimman sanomalehden yhdessä omistama myynti- ja markkinointiorganisaatio. Kärkimedia tavoittaa viikoittain 3,8 miljoonaa suomalaista 31 alueensa suurimmalla sanomalehdellä ja digillä. Tehtävämme on myydä, markkinoida ja kehittää koko sanomalehtimediaa.

 

Lisätietoja

Hallituksen puheenjohtaja Tuomas Airisto, puhelin 040-566 1331

Kärkimedian toimitusjohtaja Tom Jungell, puhelin 050 549 8180