KÄÄRI JA KANNUSTA, VÄRIÄ TUNNUSTA

Nyt tää laatusisältö on aika rullata niinku.

Jos sinulla on päivän sanomalehti, toimi kuvien mukaan. Käännä vihreä kannustussivu päällimmäiseksi, pidä kaksin käsin kiinni ja kääri itsellesi kannatuskäärö niin, että vihreä puoli näkyy ulospäin.

Kääri ja kannusta

Sanomalehti taipuu moneen, joten voit tehdä myös ns. haitarimallin, jota kelpaa paukuttaa vaikka kämmeneen niinku.

Ja jos käytössäsi on digiversio niin sitten eikun lukitset näytölle vihreää ja luuria rytmikkäästi heiluttaen kädet ilmaan niinku.

Sanomalehtimedian sisältöjä seurataan Suomessa aktiivisesti. 3,7 miljoonaa suomalaista lukee Kärkimedian sanomalehtiä viikoittain!

Moni meistä kannustaa Suomea maailman isoimmassa laulukilpailussa. Myös sinun asiakkaasi!

Sanomalehdissä mainoksesi koetaan osaksi muuta sisältöä. Se huomataan, se luetaan ja viestisi tavoittaa kohderyhmäsi. Mainonnan teho paranee kotimaisessa, luotettavassa mediaympäristössä.

Mainonta sanomalehdessä tavoittaa tehokkaasti ja mainokset koetaan luontevaksi osaksi sisältöä.

Oman paikkakunnan sanomalehti on lukijoilleen ainutlaatuisen tärkeä ja läheinen. Joskus mainos elää hetkessä ja muuttuu osaksi ainutlaatuista kokemusta.

Moni lukija ei päässyt paikan päälle Liverpooliin vaan seurasi kisoja kotisohvalta. Me Kärkimediassa Haluamme  tuoda kortemme kekoon ja tuoda kisakatsomoihin ympäri Suomen kannustuskääreet. Näppärästi asiakkaasi ikiomasta sanomalehdestä.

Mitä erottuvaa, kiinnostavaa ja asiakkaidesi huomion herättävää keksimmekään juuri sinun brändillesi

Ota yhteyttä ja katsotaan, mihin sanomalehti taipuu seuraavaksi.

    Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

    Yhteystiedot

    Viesti